Buffon: Jeg blev ikke behandlet fair

Del

Gianluigi Buffon nyder livet i Paris og var i går hjemme i sit fødeland, da Paris Saint-Germain var på besøg hos Napoli i topkampen af gruppe C i Champions League. Buffon vogtede buret gennem hele kampen og forklarer, at han virkelig har savnet at spille Champions League.

I sidste sæson, da han endnu var i Juventus, afsluttede han sin sidste sæson i Champions League som Juve-keeper ved at få rødt kort på Bernabeu mod Real Madrid. Det røde kort irriterer ham, da han mener, at han blev behandlet unfair.

– En uafgjort mod Napoli er fair. Jeg har aldrig set et hold tage til Napoli og vinde let. Jeg fortalte mine holdkammerater, jeg har trods min lange karriere kun har vundet to gange i Napoli, fortalte Buffon efter kampen.

– Vi havde en god første halvleg og gjorde det svært for Napoli, da vi var meget kompakte og solide i vores spil. I anden halvleg kom Napoli tydeligvis bedre med.

– Jeg har virkelig savnet Champions League. Jeg føler, at jeg blev behandlet unfair, ikke på grund af karantænen, men for det utrolige røde kort jeg blev vist i Madrid. Det var vigtigt, at jeg nu kunne træde til og gå ind og hjælpe mine holdkammerater i en vigtig kamp.

– Hvis det ikke er tydeligt, så er det altså sjældent at jeg protesterer en dommerbeslutning. Hvis jeg diskuterer med dommeren, så er der altid en god grund, slår Buffon fast.

Efter kampene i går topper Napoli gruppen med samme antal point som Liverpool. PSG følger lige efter.

Del