Van Bommel: Banen var det rene lort

Del

PSV-cheftræner Mark van Bommel var inden gårsdagens kamp mod Tottenham ude og forklare, at banen på Wembley er ens for alle, men at den tydeligvis ikke så god ud.

PSV var tæt på at snuppe alle tre point, men måtte til sidst lade sig besejre, da to mål fra Harry Kane gjorde udfaldet. Banen på Wembley har fået meget kritik på det seneste, og efter nederlag blev der lagt endnu mere brænde på fra van Bommel.

– Banen var det rene lort. I ved, hvad jeg mener, den var virkelig dårlig. I Holland siger vi ‘lort’ lidt hurtigere end man gør her i England. Den var ikke god, men vi skal ikke beklage os.

– Før spillerne gik på banen for at varme op til kampen, fortalte jeg dem, at de skal gøre sig klar til at spille på banen. Selvfølgelig ønsker alle spillere end god bane at spille fodbold på, men denne bane var ikke god og det må man bare tage med, kom det irriteret fra van Bommel.

Anfører Luuk de Jong pandede PSV i front efter to minutter mens Harry Kane flugtede udligningen i nettet med 12 minutter igen. I sidste minut dukkede Harry Kane op igen, da han headede på mål. Bolden blev rettet af og snød Jeroen Zoet i PSV-målet og dermed sluttede det 2-1 til Tottenham.

Del