Ibrahimovic forsvarer Pogba: Tidligere spillere skal holde kæft

Del

Paul Pogba modtager rigtig meget kritik og er ofte syndebuk når det ikke kører for Manchester United. Zlatan Ibrahimovic spillede sammen med Pogba i Manchester United og den store svensker har i et interview med FourFourTwo været ude og forsvare den franske midtbanespiller.

– Jeg tror, at alt det her med Pogba er ved at blive håbløst.

– Alle peger på Pogba. Hvis en bil kører over for rødt lys, så er det Pogbas skyld. Hvis dit dæk punkterer, så er det Pogbas skyld. Hvis noget går galt, så er det Pogbas skyld. Alle folk taler. Jeg tror bare, at de hungrer efter opmærksomhed. De forventer mirakler hvert sekund.

– De skal slappe lidt af og kigge på sig selv. Specielt de tidligere spillere bør spørge sig selv ‘Hvad gjorde jeg egentlig da jeg spillede?’. De var ikke meget bedre end Pogba. Jeg har spillet imod flere af dem.

– Nogle var gode, andre knap så gode. Undskyld mig, men de burde alle holde kæft og kigge på sig selv. De bliver betalt for at snakke, de bliver betalt for at få opmærksomhed.

– De skal passe på. Det kan gå hen og blive personligt og så er det pludselig ikke professionelt længere. Det er to forskellige ting. Når du bliver betalt for et stykke arbejde, så skal du være professionel og ikke personlig. De personlige ting efterlader du derhjemme, fortæller Zlatan Ibrahimovic.

Del