GOAL hylder Alisson: Årets målmand 2018

Alisson
Del

I sommerens transfervindue hentede Liverpool brasilianske Alisson Becker til klubben. Den 25-årige målvogter gjorde for alvor indtryk på fodboldverdenen under sommerens VM i Rusland, hvor han flere gange var redningsmand for Brasilien. Forinden havde Alisson Becker stået to glimrende sæsoner i Italien for AS Roma.

Handlen gjorde Alisson Becker til den dyreste målmand i historien i en kort periode. Han fik dog hurtigt frataget titlen, da Chelsea hentede Kepa Arrizabalaga i Athletic Bilbao. Svimlende 557 mio. kroner betalte Liverpool for den brasilianske målvogter.

Siden sin ankomst til England har Alisson Becker for alvor vist, hvorfor Liverpool diskede op med så stort et beløb til AS Roma. Denne sæson har brasilianeren kun indkasseret 5 mål i 11 kampe i Premier League. Han har vist sig at være en kæmpe forstærkning til Liverpool-mandskabet, der gennem flere sæsoner har haft problemer på målmandsposten.

Tirsdag d. 13. november offentliggører GOAL deres Top 50 over de bedste fodboldspillere i 2018. I dag kunne GOAL afsløre, at Alisson Becker er den målmand, som ligger øverst på listen grundet sine fantastiske præstationer for AS Roma, Brasilien og Liverpool.

Del