Zabaleta: Mellemøsten er attraktiv

Del

33-årige Pablo Zabaleta mener selv at han er klar til at forlade West Ham og prøve en helt ny liga. Han øjner muligheder i Mellemøsten eller Amerika, men afviser pure at skifte til Kina. Hans alder banker på og han tror på, at han har et par år tilbage.

– Mit hjerte fortæller mig, at jeg kan spille for evigt, men jeg bliver 34 år til januar og så bliver jeg nødt til at lytte til min krop. Til den tid ved jeg, hvor jeg vil hen men jeg kunne godt tænke mig at spille et eller to år mere. Som 34-årig er det måske på tide at prøve en ny oplevelse.

– Hvis jeg fortsætter i Europa ser jeg Serie A som en speciel liga, som jeg endnu ikke har prøvet, men jeg har ofte tænkt på Mellemøsten. Jeg var der i 2003 med U20-landsholdet og jeg kan nu se, hvor meget det har ændret sig.

– Jeg har været i Saudi Arabien og Qatar og de gør store fremskridt. Fodboldens standard i disse lande vokser konstant.

– Ligaerne er ikke så lange som i Europa, men der er stor mulighed for at spille med om trofæer, spille store kampe og vinde noget, som den asiatiske Champions League. Jeg kan ikke se mig selv i Kina, men Mellemøsten og Amerika er attraktive, fortæller Zabaleta.

Zabaletas mest succesrige ophold er i Manchester City, hvor han i løbet af ni sæsoner spillede 333 kampe.

Del