Zabaleta sviner Mourinhos spillestil

Del

Den tidligere Manchester City-spiller Pablo Zabaleta så Manchester-derbyet i går og forsøgte at sætte sig ind i Anthony Martials og Marcus Rashfords sted. De to angribere fik ikke meget at arbejde med frem i banen, men brugte konstant kræfter på at løbe tilbage i banen for at følge Citys backs.

– Det er jo bare Mourinhos filosofi. Vi så det i Inter og i Real Madrid.

– Når en træner overbeviser en spiller om, hvordan han skal spille, så er det simpelt. Nogle nyde det mens andre nyder det i mindre stil.

– Når ud ser på Martial og Rashford så kan du se, at de hele tiden løber tilbage når modstanderens backs løber frem. Det må være hårdt for dem ikke at være et angribende hold fordi de hele tiden skal fokusere på at løbe tilbage og lukke af.

– Det er klart, at når du møder City, så ser du ikke meget til bolden og du kommer til at lide. Når du spiller mod andre hold, med mindre kvalitet, så burde det altså være anderledes.

– Vi er West Ham og vi mødte Manchester United for få uger siden og der følte vi det også. Jeg tog hele tiden overlaps og Martial løb konstant efter mig. På et tidspunkt spurgte han hvor gammel jeg var. Jeg følte i det øjeblik, at jeg kunne spille i 10 år mere. Han fik mig til at føle mig ung. Men jeg havde ondt af ham, for hans job var at løbe tilbage i banen når jeg løb frem, fortæller Zabaleta ifølge Goal.

Manchester City vandt kampen med 3-1.

Del